tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rahaa tulee rahaa menee

Noniin, koeviikosta on jo selvitty joten nyt on aikaa postaillakkin. Olin pääsiäisen taas mummolassa ja oon ottanu tavaksi käydä kirppareilla aina kun oon siellä. Tällä kertaa löytyikin jotain ja muutenkin on tullut kulutettua rahaa aika tavalla.

Kirppari 1€


Kirppari 3,5€

Kirppari 1€/kpl

Mulle on tullut joku ihme himo t-paitoihin. Oon huomannu ostavani niitä vaan lisää ja lisää ja nyt noita on jo ihan mukavasti. Ajattelen aina että "joo, leikkelen tästä sit sellasen kivan topin tai jotain" mutta en kuitenkaan ikinä raaski! :D Koska tytöille ei tehdä mitään hienoja t-paitoja kävin taas Seppälän lasten osastolla pyörähtämässä.


 Seppälä n.4€

Anttilassa oli taas alet joten tottakai meikäläinen on heti haukkana paikalla. Tanssinopettajamme käski meidän alkaa käyttää itseruskettavaa jos meinasimme laittaa mikroshortsit esitykseen, joten kävin ostamassa vähän IR:ää kun sain halvalla ja kaupanpäälle tuli vielä tuollainen kuorintavoide!

Itseruskettava 3,50€ +kuorintavoide, deodorantti 2-3€, TRESemmé lämposuojat 10€/2 kpl

Clas Ohlsonilta löysin myös uudet kuulokkeet kun vanhat hyvät (kestivät melkein 2 vuotta!) menivät rikki tässä taannoin. Tämä oli joku kaveripacki kun mukana tuli kahdet kuulokkeet sekä tuollainen liitin millä voi liittää kahdet kuulokkeet yhteen laitteeseen. Hintaakaan ei ollut kuin joku 14 euroa eli ei mikään paha.


Oli muuten ärsyttävä yrittää kuvata noita kun aurinko teki tuollaisen yhden valoläntin tuohon sängyn päälle. Mutta eiköhän näistä nyt jotain selvää saa. Voisin koittaa kehitellä jotain järkevää postausta tässä joutessani. Ideoita saa heitellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti