tiistai 15. tammikuuta 2013

Give me back the old times



Tuossa on viikonlopulta vähän herkkukuvaa ja uusia kynsiä. :) Kävin eilen hypärillä vähän(!) kaupungilla shoppailemassa. Alunperin menin ostamaan vain ripsiväriä, mutta mukaan tarttui aika paljon kaikkea muutakin ja rahaa palaa! (Kristalin äänellä) Isoon Myyhyn oli aamupäivällä ilmestynyt myös valehtelematta kaikki kaupungin mummot ja papat, koska ihana Jyrki Katainen oli tullut Joensuuhun! Jouduin kahlaamaan käytävillä että pääsin heidän ohitseen ja sen vuoksi pujottelin kauppojen kautta ulos ja H&M:än jäin sitten vähän pidemmäksi aikaa.





Löysin laatikoistani vanhan puhelimeni muistikortin ja tökkäsin sen nykyiseen luuriin. Siellä oli aika järkyttäviä kuvia meikäläisestä joskus seiskaluokalta sekä aivan ihania vanhoja biisejä! Olen nyt pari päivää kuunnellut niitä aivan onnessani. Tulee jotenkin ihanan nostalginen fiilis kun kuuntelee muutaman vuoden takaisia hittejä ja sen ajan omia lemppareita. Laitoin tähän joitakin helmiä:






Noita olisi ollut vielä paljon enemmän, mutta en jaksanut lisäillä ja uskon, että kovinkaan moni ei noita kuitenkaan jaksa kuunnella. :D Onko kellään muulla ollut samoja lemppareita?

4 kommenttia:

  1. Mikä oli sun päästötokarin ka? Sano hyviä ja huonoja puolia lyskasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pääTTötodistus oli 8.3 ja Lyseossa on se hyvä, että meillä on siellä hyvä yhteishenki vaikka jotkut sitä epäilevätkin. Huonoja puolia en nyt muuta keksi kuin ne portaat jotka pistävät jalat aina maitohapoille!

      Poista