maanantai 22. lokakuuta 2012

Tere Eesti!


En tainnut täällä blogin puolella mainitakkaan, että käväisin tuossa loppuviikosta Virossa. Olin tehnyt hienon shoppailusuunnitelman (ekana päivänä Kristiine ja toisena Viru keskus ja muu keskusta), mutta matkaseurani ei tietenkään noudattanut sitä, joten hutaisimme Kristiinen ja Viru keskuksen ekana iltana ja toisen päivän vain hortoilimme vanhassa kaupungissa. Ei siis saanut mitenkään rauhassa shoppailla, kun koko ajan oli hirveä kiire, joten kamalasti ei tavaraa tullut ostettua. Mutta jotain kuitenkin...

Tuubitopit parilla eurolla New Yorkerista.

Ihastuin joskus Mavalan samansävyiseen lakkaan, jo olen siitä lähtien etsinyt saman väristä (edullisempaa) lakkaa ja virolainen Prisma yllätti! Treeneissä kaverini kuvasi tätä väriä vauvan väriseksi. :)

Pitihän miunki saada tällainen teinilippa...

Orbit-maailman parasta purkkaa.

Unohdin ottaa kuvan. Heh. :D Tuossa on paidassa on takana joku tämän hetken muoti-jutuista; vetoketju niskassa!

Ja kuten lupasin, olen kirjoittanut sen tanssipostauksen. Mutta en julkaise sitä vielä. ;) Olen odotellut kuvia ja videoita Get Downista, joita haluaisin laittaa postaukseen. Katsellaan milloin saan niitä. Odotellessa voisitte, rakkaat lukijani, keksiä jonkun kivan erikoispostauksen toteutettavaksi. :)

1 kommentti:

  1. Videopostaus!!:) Tai sellanen postaus missä esittelisit sun tekemiä kynsiä.:)

    VastaaPoista