sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Joensuu Get Down

No jopas. Kyllä Joensuussakin näköjään osataan jamit järjestää. (ei siitä toki ollut epäilystäkään) Kaikki alkoi siis perjantaina Niko Haikalan houstaamista hip hop- ja break-workshopeista. Niko oli aivan mahtava ja sai taas uutta matskua omaan tanssimiseen.


Workshoppien jälkeen kipitin äkkiä mummolaan suihkuun ja syömään, koska piti äkkiä päästä takaisin, koska Ruudolfin ja Karri Koiran ikärajaton keikka alkoi. Jengiä ei nyt ihan hirveesti ollut ja päästin Isan kanssa tosi eteen. Ennen Karria ja Ruudolfia esiintyi Kemmuru. En ollut aikaisemmin oikein kiinnittänyt huomiota heidän musaansa, tiesin vain, että joku heistä on Joensuusta ja that's it. Nyt innostuin kyllä ja rupesin tykkäämmän heidän musastaan. Landespede osui ja upposi kyllä tähän maaseudun kasvattiin. :)


Ruudolf ja Karri Koira vetivät kyllä hyvän setin. Koitin kovasti laulaa mukana, mutta olin kuullut ennen vain muutaman biisin. Hyvä meininki oli silti ja pääsimme heidän kanssaan yhteiskuvaankin.






Videolla tanssahtelee muuten muunmuassa Suomen kovin tyttö-crew Cleva.

Ehdoton lempparibiisini Ruudolfilta:


Lauantaina meno jatkui Joensuu Get Down -jamien merkeissä. Olin ensimmäisen tunnin ovella myymässä lippuja ja sormet (tai jalat) syyhysivät jo ja halusin päästä tanssimaan. Ringittelin ensimmäistä kertaa elämässäni ja en meinannut saada siitä tarpeekseni. Menin myös vahingossa haastamaan Matin (bboy MattiWatti), joten tuli myös breikattua siinä ringissä. :D




Jameissahan usein on kilpailuja. Niin oli näissäkin break 1vs1 sekä hip hop ensikertalaiset 1vs1. Ensikertalainen kun olin niin osallistuin tuohon hip hop -skabaan. Kävin kyllä myös henkistä kamppailua itseni kanssa breikkiskabaan osallistumisesta, mutta onneksi en vielä osallistunut, koska taso oli ehkä turhan kova tällaiselle kesällä aloittaneelle vähänniinkuinsillointällöinbreikkaajalle. Hoppi battlessa pääsin toiselle kierrokselle, jossa sitten hävisin koko kisan voittajalle. Eli en siis huonolle hävinnyt. Rakastuin battlaamiseen aivan täysin ja jäin siihen koukkuun. Häviö ei harmittanut yhtään, vaan se, etten päässyt enää siihen tanssimaan. Odotan jo innolla seuraavia jameja, joissa pääsee taas battlaamaan ja ringittelemään.



Itelläni ei siis jameissa oikein pysynyt kamera menossa mukana, joten kaikki nämä kuvat ovat erinäisten tahojen facebook-sivuilta. Kunhan joku laittaa näitä lisää, pistän niitä myös tänne teidän ihasteltaviksenne. Ja lupaan nyt, että kirjoitan sen tanssipostauksen tässä syysloman aikana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti