tiistai 21. elokuuta 2012

UK Bboy Championships

Piti postata aiheesta jo aikasemmin, mutta on ollut vähän kiirettä. Lähdin perjantai-iltana junalla kohti suurta Helsinkiä. Muut Joensuulaiset olivat menneet jo edellisenä päivänä, joten jouduin matkustamaan yksin. Veljeni oli (ihme kyllä) ladannut miulle Street dance -leffan koneelle ja katsoin sen junassa. Tosi hyvä leffa, vaikka tekstitykset olivatkin vissiin koreaksi. :D Mutta onneksi brittienglantia ymmärsi hyvin ja tanssihan siinä oli se pääjuttu.



Menin tätini luo yöksi, josta lähdin lauantaiaamuna Mona-serkun kanssa kohti Gloriaa. Siellä oli jo ringit pystyssä ja ketkäs muutkaan kuin  Joensuun pojat (ja tyttö) siellä innokkaimpina breikkaamassa. Ei vielä siinä vaiheessa ollut rohkeutta mennä itse tanssimaan, kun toisessa ringissä olivat breikkaajat ja toisessa Clevalaiset. Tutustuin sillä aikaa myyntipisteen tarjontaan. Isa osti sieltä törkeen hienon Flo Mo -paidan ja harmittaa itseäni, kun en ostanut mitään. Arvoin myös ostanko yhden Custom Painted Sunglssesin korun, mutta lopulta jätin sen pöydälle, koska en osaa ollenkaan käyttää koruja ja hintakin oli vähän yli budjetin. Toisaalta olisi se ollut aika makee.

Kannattaa muuten tsekata Custom Painted Sunglasses. Hienoja itse maalattuja aurinkolaseja, koruja ja kaikkea muuta mukavaa. Klik

Itse kilpailu alkoi puoliltapäivin ja taas todistettiin että kaikki sukupuoleen, ikään, kokoon, kansalaisuuteen katsomatta voivat breikata. Kilpailuun oli osallistunut erän varmasti yli 70-vuotinen naishenkilö, joka ikäänsä nähden breikkasi uskomattoman hyvin! Tahdon olla itsekkin sitten sellainen B-granny. :D

Ensimmäinen kierros sekä hip hopissa, että breikissä kisattiin yksilöshowcasena. DJ laittoi musiikkia soimaan ja jos biisi tuntui kivalta sai mennä näyttämään mitä osaa. Ei siis mitään numero- tai aakkosjärjestystä. Toiselle kierrokselle pääse 18 kilpailijaa (B-granny ei päässyt) jotka kilpailivat 1vs1 periaatteella aina finaaliin asti.

Hip hop -sarjan voitti Cleva crew'sta ja Badass Style -blogista tuttu Marika ja breikki -sarjan meidän oma Henkkamme. Voittajat siis lähtävät Lontooseen edustamaan pohjoismaita.

Kuva Saiffan facebook-sivulta.



Sunnuntaina heräsis sitten jo viideltä kun juna lähti 7.12. 15 euron liput nääs. Onneksi Isa ja Sarsu olivat tällä kertaa samassa junassa niin ei tarvinnut taas yksin reissata. Ensin istuimme pitkän aikaa ravintolavaunussa ja juttelimme niitä näitä. Sarsu rupesi nukkumaan, joten etsimme Isan kanssa kivan vaununvälin missä olimme ja juttelimme melkein koko loppumatkan pelkästään tanssimisesta. (eikö meillä tosiaan ole muuta puheenaihetta?:D)



Reissu vei veronsa siinä mielessä että olen hyvää vauhtia tulossa kipeäksi ja treenejähän olisi tälläkin viikolla melkein joka päivä. Katsotaan selviänkö hengissä joen yöhön asti...

2 kommenttia:

  1. ei, ei meillä nähtävästikkään ole muita puheen aiheita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutta ihmeesti tuostaki aiheesta synty juttuu :D

      Poista