perjantai 3. elokuuta 2012

Liibalaaba

Noniin, täällä taas. Viime viikko meni siis melkein kokonaan Imatralla. Uin, saunoin, leivoin, olin lapsenlikkana ja kulutin Sims 1:n ihan puhki viikon aikana. :D Niin ja veli siis vei kameransa mukanaan partioleirille, joten vieroitusoireet ovat olleet kovat!

Tulimme kaskiviikko-torstai-yönä kotiin ja Milla-serkku odotteli jo täällä. Hyvin nukutun (huomaa sarkasmi) yön jälkeen aloimme väsätä Millalle rakennekynsiä. Ekaa kertaa tein 3-vaihegeeleillä, ja ne onnistui paremmin kuin ikinä! Pitkään kyllä meni, mutta totally worth it. ;) Mutta otettiinko niistä kuva? Ei...

Cosmicissa oli synttäritarjouksena keilaratavuokra 2€/h, joten lähdimme sitten pikkuveljen ja Millan kanssa illalla keilaamaan. Milla vaan ei keilannut, koska kynnet. :D Vuoron jälkeen kuljeskelimme vailla päämäärä Joensuun keskustassa, emmekä löytäneet mitään jännää. Milla olisi tietty ainoana taysikäisenä halunnut baariin. :D Menimme lopulta mummolaan yöksi ja pelasimme korttia yhteen asti. Milla lähti 9.17 junalla takaisin Helsinkiin.



Ignooratkaa tuo ylisöpö tyvikasvu!

Muistakaas kysyä meikäläiseltä kysymyksiä täällä. Aikaa kysyä on 5.8.2012 klo 23.59 asti. Alan pikkuhiljaa vastailla niihin, joten sinä yksi Anonyymi siellä: odota rauhassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti