maanantai 16. heinäkuuta 2012

Random shit from weekend

Mulla on ollut hankaluuksia päättää teenkö tänään useamman postauksen vai yhden suuren suuren postauksen. Oon koko päivän koittanu keksiä jotain järkevää tekemistä, ettei tarvitsis rueta tähän kirjoitusurakkaan, mutta nyt on pakko jakaa viikonlopun fiilikset teidän kanssa. :)

Perjantaina Joensuu täyttyi ihmisistä ja kumisaappaista. Ilosaarirock alkoi ja sen huomasi mm. siitä että Vero Modassa myytiin rokkitoppeja ja festarishortseja. :D Vapaudenpuistossa oli siis rytmipuisto ja iltapäivästä Joensuu Get Down In The Park -jamit. Lisäksi Joensuu BBoys osallistui Alanko katutähdeksi? -kilpailuun hienolla showcasella ja heitä piti olla kannustamassa. :) Itse kilpailussa he tulivat toiseksi ja lisäksi olivat yleisön suosikkeja. Hyvä pojat!



Seuraava breikkisukupolvi in action :3

Lauantaiaamuna lähdettiin kymmeneltä ajamaan kohti Jyväskylää. Matka sujui hyvin, mutta perillä pyörimme puoli tuntia Jyväskylän keskustassa etsimässä parkkipaikkaa. Päästiin kuitenkin jameihin asti ja ringit olivat heti pystyssä, kun tulimme mestoille. Kovin kahakka -kilpailu oli käynnissä koko jamien ajan ja kuka vain pystyi haastamaan kenet vain milloin vain. Joensuu BBoys ja vastassa ollut crewi, jonka nimeä en muista, voittivat tuon kilpailun. Minä VS Muusikko -kilpailu ylitti kyllä kaikki odotukseni. (luultavasti siksi etten ihan tajunnut ideaa :D) Kukaan ei tajuaisi mitään, jos rupeaisin tässä itse selittämään sääntöjä, joten niitä joita kiinnostaa suosittelen lukemaan ne täältä. Kilpailussa käytiin kaksi finaalia, koska voittaja oli yleisöäänestyksen jälkeen epäselvä. Voittajan nimi meni kyllä valitettavasti taas ohi. Sorry. :( Joensuulaisista kilpailemassa oli Bboy MattiWatti ja Bgirl Sarsu. Kumpikaan ei päässyt toiselle kierrokselle, mutta hyvin he vetivät ja taso oli erittäin kova.

 Housebändi Soul Valpio Band & Payback Massive Orchestra



Kanttiinissa myytiin tortilloja. :P

Jamien lopuksi kävimme vielä jatkojenetkoilla syömässä ilmaista ruokaa. Toimii! Harvemmin saa niin hyvää ruokaa ihan ilmaiseksi.


Paluumatka meni lähinnä nukkuessa ja täysin tyhmille jutuille nauraessa. Kiitos kuskimme Jarnon, sain myös ekaa kertaa elämässäni nähdä kun peltipoliisi välähtää. :D Olimme Joensuussa joskus 1-2 aikoihin yöllä. Pelotti kyllä olla yksin rokkikansan ympäröimänä Valintatalon edessä odottamassa että äiti tulee hakemaan. 

Muutaman tunnin yöunien jälkeen piti lähteä Imatralle Veeran rippijuhliin. Nukuin koko automatkan ja kirkossa pysyin hyvin hereillä loppumatkasta juodun edin voimalla. Juhlissa sai (taas) syödä maailman parasta ruokaa ja harmitti ihan kun ei enää jaksanut syödä. :D Ja katsokaas kuka tuttu oli messissä juhlimassa. :)


Huhhuh, siinä se oli. Eikä mennyt kuin pari tuntia tätä kirjoitellessa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti