lauantai 1. syyskuuta 2012

Tanssikesän loppuhuipennus

Kesä oli, kesä meni ja nyt on jo syyskuu. Tän kesän aikana oon saanut tutustuu uusiin mahtaviin tyyppeihin ja päässyt (joutunut) tanssimaan niin paljon kuin sielu sietää. Tanssikesä huipentui eilen Joen yössä odotettuun katutanssipläjjäykseen. Parin kuukauden treenaus teki tehtävänsä ja tanssin ehkä paremmin kuin koskaan! Ainoa huono puoli oli se kun oli niin nopeasti ohi. Mutta tanssijat viihtyivät ja yleisö (jota oli paljon!) viihtyi. :)

 Kuva: ISKY:n fb-sivulta.
 Kuva:  Hanna Renvall



Kuvia sain tosi vähän koska personal kuvaajani Meeri katosi mystisesti kesken esityksen, joten viimeisestä hopistani ei ole kuvia. Saan kyllä varmaan jotai kautta vielä kuvia, joten saatan lisäillä niitä vielä tännekin. :)

Esiintymisen jälkeen lähdimme Isan, Sarsun, Lotan ja Aivanin kanssa Subiin syömään. Jäätävää läppää lensi koko ajan ja ilmakin kylmeni varmaan juuri sen takia. Isa ja Lotta lähtivät breikkitreeneihin ja Aivan kavereidensa luo, joten lähdimme Sarsun kanssa käymään Ilosaaressa. Siellä oli juuri aloittamassa Nuorten saaren pääesiintyjä, bändi jolla oli tosi outo nimi, joten en muista sitä. :D Soittivat kyllä ihan hyvin, mutta jaksoimme katsoa pari biisiä, kunnes Sarsu lähti kotiin ja itse menin moikkaamaan kavereita "teletappikukkuloille".


Kukkuloilla seikkailin selvinpäin känisten kaverien kanssa, mutta oli kyllä kiva nähdä vanhoja luokkakavereita jotka ovat eri kouluissa, eikä heitä näe kovin usein. Lähdin suht aikaisin pois kun ei oikein huvittanut enää olla siellä kylmässä ja aamulla kuitenkin odotti treeneihin herääminen.

Nyt on parin viikon tauottoman treeniputken jälkeen aika vetämätön olo... Hartiat jumissa, jalat kankeat ja penikat muistuttavat olemassaolostaan. Oli siis tarkoituksena pitää parin päivän treenaustauko, mutta sekin suunnitelma kusi heti. :D Tänään oli ja kahdet treenit, huomenna yhdet ja siihen päälle vielä ajateltiin mennä areenalle treenaamaan, maanantaina spinningiä likkatunnilla. Ei oikein toimi tämä treeneiltä pakeneminen ei... :D

Askartelin muten uuden bannerin. Mitä mieltä? :)

2 kommenttia: