torstai 21. kesäkuuta 2012

Teeny Weeny String Bikini

Kävin eilen Jennan kanssa kaupungilla. Tarvitsin makutuomaria bikinien valinnassa. Älkää antako tuon otsikon hämätä, koska mukaan tarttui tällainen combo.

Yläosa JC 9,90, alaosa Seppälä 9,90

En kyllä osaa vieläkään shoppailla kaverin kanssa! Jotenkin itsekseen on paljon parempi, koska voi mennä juuri sinne minne itse haluaa, eikä tarvitse katsella odottelevaa kaveria. 

Tänään oli taas treenit ja tuli todistettua sekin, että näidenkin biisien tahtiin voi breikata. :D





Huomenna olisi luvassa Joensuu midsummer hip hop festival part 1. Sitä odotellessa. :)

6 kommenttia:

  1. Oliko Jc'ssä tohon yläosaan kuuluvaa alaosaa? Selittäisitkö Vähän tarkemmin sun tanssiharrrastusta? Siis mitä lajeja aloitat syksyllä ja muutakin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli ylä- ja alaosa. :D Eli syksyllä ois tarkotuksena alottaa hoppi, locking, show, dancehall reggae ja contemporary street. Tuon lisäks kuulun Itärajan katutanssiyhteisöön, jonka kanssa käydään treenailemassa aina pari kertaa viikossa ja niiden kautta sitten oon ilmottautunu erilaisille workshopeille tässä kesän mittaa. :)

      Poista
  2. Ketkä on sun mielestä teidän tanssiopistolta parhaita tanssijoita? Vaikka teidän ryhmistä tai muistakin :) Jos kerrot vaikka etunimen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, liekkö joku Tanssiopistolainen tullu tänne anonyyminä kyselemään. :D Tähän nyt on paha sanoa mitään, koska useesti tunneilla keskityn siihen omaan tekemiseen, enkä niinkään kiinnitä muihin huomiota. Show ryhmästä on pakko nimetä Maiju, jonka piruetteja kadehdin! Muista ryhmistä nyt voisi mainita tuon dancehall ryhmä Gaza Girlsin. Mutta onhan Tanssiopistolla paljon hyviä tanssijoita! :)

      Poista
    2. Heh,en tanssi tanssiopistolla mutta mun kaveri tansii hiphop alkeisjatkossa :)

      Poista
  3. Äh oisit ostanu ne stringit

    VastaaPoista