keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Sommartider hej, hej, sommartider!


Ihanaa! Oon koko kylmän talven oottanu että pääsen käyttämään noita housuja. Kesä on nyt virallisesti tullut! Lämiintä oli parikymmentä astetta ja huomiseksi on luvannu 25! Me like. :)


Olin siis maanantaina draamalinjan pääsykokeissa. Se meni mielestäni tosi hyvin ja siellä oli tosi hauskaa. Tanssittiin aika paljon (nykäriä) ja pääasiassa improttiin kaikkea. Tehtiin myös ryhmissä omat kohtaukset ja muutenkin toimittiin ryhmässä koko ajan. Haastattelu oli sitten eilen ja sekin meni mielestäni ihan hyvin. Oon kuitenkin tyytyväinen, että laitoin Lyseon ensimmäiseksi ja tämän vasta toiseksi, koska tuli sellainen fiilis, että ei se teatteri ehkä kuitenkaan ole se miun juttu. Ja kun siellä kuulemma painotetaan ensi vuonna nykytanssia (jota inhoan yli kaiken) kantani oli selvä. Mutta kokemuksena hauska ja olen tyytyväinen, että edes menin.

Meidän pienet kisut on kasvaneet jo ihan hurjasti. En oo laittanu niistä pitkään aikaan kuvia, joten tässäpä. Löysin nimittäin vaatekaapistani jotain jännää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti